Footbic on terapiapalloilla tehtävää jalkaterien jumppaa ja kuntoutusta. Footbicillä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja ennaltaehkäistään ja kuntoutetaan mm. urheiluvammoja ja jalkaterän virheasentoja.

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja erilaisista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkoudet voivat aiheuttaa kiputiloja muuallakin kuin alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Tunnilla ollaan joko avojaloin tai sukat jalassa. Jos olet sukat jalassa, vaihda tunnin alussa omat puhtaat sukat jalkaasi. Avojalkaisten tulee desinfioida jalat salilta saatavalla aineella.

Footbic + pilates

Tunnilla aloitetaan jalkaterän lihasten vahvistamisella Footbicin keinoilla ja jatketaan pilateksen perustason liikkeillä. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille.

Viikkotunnit ja kurssit

Ajankohtaista-sivustolta löydät aina tiedot viimeisimmistä kursseistamme. Lisäksi liittymällä Valoisaan piiriin, saat kaikki tiedot omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.