Sound of Shen® yhdistää Peter Hess® -sointumeditaation, lempeän meditatiivisen liikkeen ja yinasanat ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Jokainen harjoitus sisältää aina myös taivaalliseen Peter Hess® -sointukylvyn.

”The soul has been given its own ears to hear things the mind does not understand.” Rumi

Sound of Shen -harjoitus alkaa sointumeditaatiolla ja jatkuu virtaavilla liikesarjoilla, joihin yhdistetään saumattomasti lempeitä yinasanoita. Ihanan pitkän loppurentoutuksen eli savasanan aikana heittäydymme äänimaljojen, gongien, koshi-kellojen, merirumpujen ym. sointukylpyinstrumenttien syvärentouttaville ääniaalloille.

Shen ja viisi eri näkökulmaa

”Shen on siten ”Taivaan liike meissä”, kuten klassikot sanovat, ja siitä ”tietoisuus, tajuisuus, henki/henget, sielu, mieli”. Elina Hytönen, Lohikäärmeen lääketiede

Viisi erilaista harjoitusta sisältävän Sound of Shen -sarjan tavoitteena on vahvistaa terveyttä, hyvinvointia ja itsemyötätuntoa.

Harjoituskokonaisuudet

Sound of Shen: Creativity
Sound of Shen: Joy
Sound of Shen: Peace
Sound of Shen: Essence
Sound of Shen: Courage

Teemoitetut harjoitukset on suunniteltu lisäämään elämään positiivisia asioita, kuten luovuutta, iloa, rauhaa ja rohkeutta. Parhaassa tapauksessa saatamme oivaltaa jotain uutta myös syvimmästä itsestämme, aidosta sisäisestä olemuksestamme, jota kutsutaan kiinalaisessa lääketieteessä ja taolaisessa filosofiassa Sheniksi: sielu, mieli, tietoisuus; se ikuinen osa itseä, joka ylittää ajan ja paikan rajat.

”Näin Shen, joka on Taivas meissä, on myös meissä se mikä on aidointa itseämme. Joka kääntää selkänsä sille mitä todella on, ei voi pysyä terveenä ja onnellisena. – – Samalla Sydämen Shen edustaa ihmisen kaikkia mentaalitoimintoja, ajattelua, muistia, tietoisuutta, älyä, viisautta, ideoita, unia ja kykyä tiedostaa itseään.”
Elina Hytönen, Lohikäärmeen lääketiede

Workshop-sarja Valoisalla salilla 2023

Valoisan salin ruhtinaallisten kahden ohjaajan workshopien aikana sinusta huolehtivat Kirsi Helstelä (jooga- ja yinjoogaopettaja, Peter Hess® -sointukylpyohjaaja ja Peter Hess® -äänimaljahieronnan opiskelija) ja Helianne Ruotsalainen (Soundful Yin -ja Yoga Yinful -ohjaaja). Kahden ohjaajan workshopien aikana sinun on mahdollista saada äänimalja soimaan myös kehollasi.

13.5. klo 10 Sound of Shen: Creativity
26.6. klo 18 Sound of Shen: Joy
28.8. klo 18 Sound of Shen: Peace
18.9. klo 18 Sound of Shen: Essence
13.11. klo 18 Sound of Shen: Courage

Pukeudu mukavasti ja lämpimästi. Valoisalta salilta voit lainata joogamattoja, bolstereita, tyynyjä ja merinovillapeittoja. Halutessasi voit ottaa mukaasi myös oman tyynyn tai tyynynliinan.

Sound of Shen on Kirsi Helstelä suunnittelema kokonaisuus. Sound of Shen -harjoitusten sarja pohjautuu kiinalaisen lääketieteen Yin & Yang -teoriaan ja Viiden elementin teoriaan sekä intialaiseen hathajoogaperinteeseen. Äänimaljaosiot noudattavat vastuullisuutta korostavaa Peter Hess® -metodia. Lue lisää Peter Hess® -sointukylvystä.

”In its purest form, Shen is divine light, relating to inspiration, insight, awareness and compassion.” Mimi Kuo-Deemer, Qigong and the Tai Chi Axis

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.

""