Kipuileva alaselkä, jäykät lonkat ja kireä niska-hartiaseutu? Sohvalevon sijaan tarvitset todennäköisesti voima- ja liikkuvuusharjoittelua – siis ihan jokaiselle tärkeää perustreeniä. Viisaasti liikkumalla parannat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja myös ennaltaehkäiset mahdollisia tulevia kiputiloja.

Valoisan salin voima + liikkuvuus -tunneilla vahvistetaan monipuolisesti koko kehoa ja liikutetaan sitä monipuolisesti. Samalla luodaan tukea nivelille ja samalla saadaan kehoon lisää toiminnallisuutta. Luvassa on loistava harjoitus kaikille, jotka haluavat kehittää ja ylläpitää toimintakykyistä kehoa.

Harjoittelu tapahtuu kehonpainolla ja vastuskuminauhoilla. Tunti sisältää aina lämmittelyn, kehon availua ja aktivointia sekä voimaharjoittelu osuuden. Kaikki liikkeet ovat sovellettavissa jokaiselle harjoittelijalle – aloittelijasta konkariin – sopivaksi, joten rohkeasti mukaan.

Tunnit ohjaaja on timanttinen Anne Paajanentutustu Anneen lähemmin.

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.