Syksyn viikkokalenteri on runsaampi kuin koskaan: joogaa ja tanssia on tarjolla laaja kattaus niin aloittelijoille kuin konkareille. Elokuun alusta otamme käyttöön uuden varausjärjestelmän – tervetuloa suunnittelemaan omaa Valoisaa syksyäsi!

Aloita jooga matalankynnyksen alkeiskursseilla

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, joka huoltaa ja vahvistaa sekä kehoa että mieltä. Joogan tielle on helpointa ja mukavinta astua alkeiskurssin kautta – tervetuloa perehtymään aerial- eli ilmajoogaan, ashtangajoogaa ja flowjoogaan!

Aerial- eli ilmajoogan alkeiskurssi sunnuntaisin 18.8.–8.9.2024 klo 14.30–15.30 – yhteensä neljä kertaa
Ashtangajoogan alkeiskurssi sunnuntaisin 18.8.–22.9.2024 klo 16.00–17.30 – yhteensä kuusi kertaa
Flowjoogan alkeiskurssi lauantaisin 17.8.–7.9.2024 klo 12.30–14.00 – yhteensä neljä kertaa

Lue lisää kaikista alkeiskursseista ja varaa kurssipaikka varauskalenterista

Viikkotunteja monentasoisille joogeille ja tanssijoille

Liikunnan ilo pääsee pintaan, kun voit valita itsellesi mieluisimman tason tanssia tai joogata. Monet tunneista sopivat ihan kaikentasoisille harrastajille. 1-tason tunnit keskittyvät perusasioihin ja tempo on rauhallisempi, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia aloittelijoille ja niille, jotka pitävät muuten rauhallisemmasta tahdista. 2-tason tunneilla perustekniikoihin lisätään uusia mausteita ja tunneilla edetään hieman vauhdikkaammin. Rakenna itsellesi haluamasi harjoitus-cocktail kaikentasoisista tunneista!

Katso viikkokalenteri yhdellä silmäyksellä ja varaa haluamasi paikat kalenterista

Timanttinen workshop-valikoima

Valoisan salin workshopit ovat mahdollisuutesi sukeltaa syvemmälle eri teemoihin ja päästä Suomen parhaiden opettajien oppiin helposti Riihimäellä. Syksyn workshopeista löytyy tuttuja suosikkeja (esim. BASI Pilates, Danças Brasileiro, Total Yin ja Sound of Shen) ja upeita uusia tuttavuuksia (esim. Fusion Belly Dance, Hanna Brotheruksen Ainoa kotini ja Jarno Mäkelän joogateematyöpajat). Syvennä omaa harjoitustasi ja kokeile jotain ihan uutta.

Tutustu workshopeihin ja nappaa oma paikkasi ajoissa

Uusi varausjärjestelmä tuo mukanaan uusia ominaisuuksia

Uusi varauskalenteri on jo käytössäsi, joten voit mainiosti varata kaikki haluamasi tunnit vaikka heti. Heinäkuun tunnit löytyvät edelleen vanhasta järjestelmästä ja elokuun alusta alkaen kaikki tunnit löytyvät uudesta kalenterista.

Katso uutta kalenterinäkymää tai valitse suosikkituntejasi kategorian mukaan.

Uuteen järjestelmään pääset luomaan oman asiakastilisi, josta näet helposti kaikki varaamasi tunnit. Myös peruutusten tekeminen ja tuntien maksaminen verkossa onnistuvat uudella alustalla. Verkkomaksu on kätevä lisäys maksutapoihin, mutta aina on silti mahdollista maksaa myös tuttuun tapaan Valoisalla salilla. Valitse silloin maksutavaksi ”Maksu paikan päällä”.

Perinteisten sarjakorttien rinnalle tulee myös digisarjakortteja, joihin voit ladata lisää kertoja aina yhä uudelleen pelkäämättä kortin katoamista. Jos haluat käyttää digisarjakorttia, muista ostaa se ennen varsinaisen tuntivarauksen tekemistä. Suosittelemme lämpimästi digisarjokorttien käyttämistä!

Katso varauskalenterin käyttöohjeet ja tutustu uusittuihin peruutusehtoihin. Peruutusehdoissa erityisesti huomioitavaa on uudet aikarajat: viikkotunnit on peruttava 8 h ennen tunnin alkua, workshopit 7 vrk ennen työpajan alkua ja kurssit 10 vrk ennen kurssin alkua. Force majeure -tilanteessa (esim. äkillinen sairastuminen) ota yhteyttä Kirsi Helstelään tekstiviestillä tai Whatsappilla +358 500 180762. Aikarajauudistuksen tarkoitus on varmistaa, että jonossa olevat asiakkaat saavat tiedon vapautuneesta paikasta ajoissa ja että tietoa vapautuneista paikoista ehditään levittämään mahdollisille uusille kiinnostuneille asiakkaille.

Jos sinulla mitä vaan pientäkin kysyttävää uudesta varauskalenterista, älä epäröi laittaa Kirsille viestiä sähköpostilla kirsi@valoisasali.fi tai tekstarilla / Whatsappilla +358 500 180762.