Äänimaljahieronta on kutsu rentoutumaan. Henkilökohtainen rentoutushoito perustuu äänimaljojen ja gongien synnyttämiin ääniin, ääniaaltoihin ja niiden resonanssiin: korkealaatuisia terapiatyöskentelyä varten valmistettuja instrumentteja soitetaan sekä keholla että kehon lähellä.

Kun ääniaallot kulkevat ilmassa ja vedessä (kehostamme 80 % on vettä), ne hierovat koko kehomieltä hienovaraisesti, hellästi ja kokonaisvaltaisesti. Kuulet äänten harmonian ja tunnet fyysisen värähtelyn – luvassa on meditatiivinen ja syvärentouttava hengähdyshetki arjen keskellä.

Lämpimästi tervetuloa äänimaljahierontaan nauttimaan sointujen rentouttavista ja hyvää tekevistä vaikutuksista! Varaa oma rentoutushetkeksi Valoisan salin varauskalenterista. Aikoja on avattu huhti-toukokuun 2023 keskiviikkoilloille. Eivätkö keskiviikkoillat sovi sinulle? Sovitaan yhdessä sinulle hyvä aika – laita viestiä WhatsAppilla 0500180762 tai sähköpostilla kirsi@valoisasali.fi.

Miksi juuri Peter Hess® -äänimaljahieronta?

Peter Hess® -metodin periaatteita ovat:

  • Emme lupaa mystiikkaa tai ihmeparantumisia. Kutsumme sinut olemaan läsnä itsellesi, kutsumme sinut rentoutumaan.
  • Tietoon perustuva määrätietoinen työskentely. Peter Hess® -äänimaljarentoutusmetodia kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja pitkän peruskoulutuksen jälkeen jatkokoulutuksissa käydään säännöllisesti. Kun tietopohja on vahva, intuition seuraaminen on helppoa.
  • Terveen vahvistaminen. Henkilökohtaiset kiputilat, sairaudet ja loukkaantumiset otetaan aina huomioon rentoutushoidon aikana. Kivuliaille alueille annetaan rauha palautua ja parantua. Mielen ja kehon huomio kiinnitetään hyvinvoiville alueille.
  • ”Vähemmän on enemmän” -periaate. Yksilöllistä rentoutushoitoa varten valitaan vain tarkoituksenmukaiset – ei enempää, eikä vähempää – soittomenetelmät, jotta rytmi säilyy rauhallisena. Liian monet ärsykkeet aiheuttavat kehomielelle stressiä rentoutumisen sijaan. On olennaista, että hengähdyshetken tunnelma on rauhallinen, eikä muutu kiireiseksi tai hätäiseksi.
  • Keskusteleva läsnäolo. Onnistunut äänimaljahierontahetki on aitoa ja luottamuksellista vuorovaikutusta Peter Hess® -ammattilaisen ja asiakkaan välillä. Kerrothan avoimesti toiveistasi, haasteistasi ja kokemuksistasi, jotta voimme yhdessä luoda sinulle parhaan mahdollisen äänimaljarentoutuksen.

Tule sellaisena kuin olet. Pukeudu joustaviin ja lämpimiin vaatteisiin, kaikki muu tarvittava löytyy Valoisalta salilta.

Hinta

Opiskelijahinnat 23.10.2023 asti
Kertamaksu 35 € / krt (60 min)
3-kerran sarjakortti 80 € (3 x 60 min)

Normaalihinnat 24.10.2023 alkaen
Kertamaksu 65 € / krt (60 min)
3-kerran sarjakortti 155 € (3 x 60 min)

Peter Hess® -ammattilaisesi Valoisalla salilla on Peter Hess® -sointukylpyohjaaja ja -äänimaljahieronnan opiskelija Kirsi Helstelä. Jos sinua mietityttää mikä tahansa Peter Hess® -metodiin liittyvä asia, voit laittaa Kirsille viestiä WhatsAppilla 0500180762 tai sähköpostilla kirsi@valoisasali.fi.

""

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.