Valoisan salin hinnasto ottaa huomioon erilaiset tavat harjoitella: ehkä haluat välillä harjoitella kanssamme joka päivä ja toisinaan voit piipahtaa Valoisan tunneilla vain kerran pari kuukaudessa. Mikä tahansa on elämäntilanteesi, olet lämpimästi tervetullut!

Perushinnasto

Kertamaksu 15 € / harjoitus
Kymppikortti 130 € / kpl
15 x kortti 165 € / kpl
20 x kerran kortti 200 € / kpl

Sarjakortteja voi ostaa joustavasti milloin vain ja ne ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.

Workshop-hinnasto

Aerial- ja flowjoogan alkeiskurssit 60 € / koko kurssi
Ashtangan alkeiskurssi 90 € / koko kurssi
2 h -workshopit 32 € / krt
3 h -workshopit 48 € / krt
PRANA BEATS® -ja Ainoa kotini -workshopit 55 € / krt

Peter Hess® -äänimaljahieronta

Kertamaksu 65 € / krt (60 min)
3-kerran sarjakortti 155 € (3 x 60 min)

Lahjakortti

Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle – lue lisää

Kaikki viikkotunnit ovat saman hintaisia

Kaikki tuntimme ovat laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja ja siten myös saman hintaisia keskenään. Näin sinulle asiakkaana riittää yksi Kymppikortti, jota voit käyttää kaikilla tunneillamme. Filosofiamme mukaan harjoituksen laatu – ja siten myös hinta – muodostuu tarkoituksenmukaisuudesta, ei minuuteista. Ihanteellinen pituus riehakkaalle tanssitunnille tai intensiiviselle voimatunnille on aivan eri kuin meditatiiviselle yinjoogatunnille tai moniulotteiselle flowjoogatunnille. Suosittelemme, että annat itsellesi monipuolisesti sekä nopeaa ja dynaamista liikettä että hidasta ja rauhoittavaa liikettä. Laatu ja hinta ovat aina samat!

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät MobilePay sekä luotto- ja pankkikortit. Voit maksaa myös Smartum-, Edenred-, EazyBreak- ja E-passi -seteleillä tai sovelluksilla. Laskutuspyynnön voit lähettää osoitteeseen viesti@valoisasali.fi (laskutuslisä 5 €).