Jos rakastat tanssia, mutta et innostu tiukoista normeista ja jos kaipaat reipasta aerobista liikuntaa, mutta lenkkipolkujen tallaaminen kyllästyttää, Danças Latinas on varmasti sinun juttusi!

Danças Latinas on elämäniloinen ja rento tanssiliikuntatunti, joka pohjautuu Latinalaisen Amerikan musiikki- ja tanssiperinteisiin sekä niiden moderneihin monenkirjaviin fuusioihin. Danças Latinas -tanssitunnin peruspilareita ovat laadukkaat koreografiat ja vallattoman hyvä meininki.

Tanssiliikuntaa isolla T:llä

Danças Latinas alkaa aina nivelien ja isojen lihasryhmien lämmittelyllä, jonka jälkeen keho on valmis tanssi-ilotteluun. Tanssiosuus koostuu yhdestä kolmeen eri koreografiasta ja tanssitekniikoiden harjoittelusta. Mukana on vaihtelevasti muiden muassa sambaa, afroa ja funkia Brasiliasta sekä salsaa, bachataa ja urbaania latinopoppia Caribian meren alueelta.

Pienen palauttavan jäähdyttelyn jälkeen, lähdet Danças Latinas -tunnilta sekä fyysisesti että psyykkisesti keveämmin askelin, keho ja mieli virkistyneinä.

Tule 1-tason tunneille, jos olet aloittelemassa tanssiharrastusta, haluat kerrata rauhassa perusaskeleita tai pidät muuten enemmän helpoista peruskoreografioista. Selkeiden askelkuvioiden ja useiden toistojen ansiosta tanssin riemuun valloittaa heti ensimmäisistä tunneista alkaen.

Valitse 2-tason tunnit, jos olet jo hieman tutumpi perusaskeleiden kanssa ja haluat oppia lisää. Vauhdikkaat ja näyttävät koreografiat kehittävät koordinaatiota samalla kun saat lisäinspiraatiota mm. vartalon käyttöön ja kikkailet hauskoilla askelkuvioilla.

1-tason tunteja luotsaa hurmaava Rauna Koistinen ja 2-tason tunneilla tanssit iloisen Kirsi Helstelän johdolla. Tutustu lähemmin Raunaan ja Kirsiin.

Haluatko mukaan esiintyvään ryhmään?
Tutustu Grupo Luminosoon!

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.