Yintonics® on moderni yinjoogaharjoitus, intialaisen joogaperinteen ja kiinalaisen lääketieteen muodostama suloinen symbioosi, jonka tarkoitus on palauttaa tasapaino ja harmonia sekä kehon että mielen tasolla.

Jokaisella Yintonics -sarjalla on nimensä mukainen, erityinen päämäärä, jota tavoitellaan yhteensopivia meridiaaneja, akupisteitä ja sisäelimiä tonifioimalla eli vahvistamalla ja tukemalla. Tunneilla rauhoitutaan yin-asanoissa, tehdään pranayama- ja keskittymisharjoituksia sekä tutustutaan akupistekäsittelyyn ja guashaukseen.

Yintonics koostuu kuudesta eri yinharjoituksesta eli Yintonicista. Ne kaikki tonifioivat eli vahvistavat ja tukevat kehomielen vireystilaa systeemisinä kokonaisuuksina. Tämä tarkoittaa, että kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteistä on nyt poimittu yksittäisten meridiaanien sijaan hoidollisesti yhteensopivien meridiaanijoukkojen, sisäelinten, akupisteiden sekä ikivanhojen kiinalaisten ja intialaisten tonifiointitekniikoiden kokonaisuuksia. Ne kaikki tähtäävät samaan, kullekin sarjalle valittuun, omaan päämääräänsä. Se takaa, että yintunnin vaikutus on merkittävämpi (ja vaivakohtaisesti loogisempi) kuin mihin yksittäisten meridiniaanien hoitaminen yinasennoilla on aiemmin pystynyt.

Yintonics -sarjoja ovat:

  • Qi Tonic
  • Palautuminen Tonic
  • Ruoansulatus Tonic
  • Immuniteetti Tonic
  • Hormonit Tonic
  • Tunteet Tonic

Varusteiksi tarvitset joustavat pitkälähkeiset ja -hihaiset liikuntavaatteet ja halutessasi villasukat ja viltin. Harjoitukset ohjaa yinjoogan ja äänimaljarentoutuksen asiantuntija Kirsi Helstelä.

Ilmoittaudu mukaan varauskalenterissa

Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.