Balettitreeni sisältää monipuolisia ja tehokkaita baletin harjoitteita sekä tarjoaa haastetta koordinaatiolle ja kokonaisvaltaiselle kehonhallinnalle – baletin estetiikkaa, tanssillisuutta ja liikkumisen iloa unohtamatta!

Tuntiin sisältyy alkulämmittely, eri lihasryhmiä vahvistavia harjoitteita sekä balettitunnille luonteenomaisia liikesarjoja klassisen musiikin siivittämänä.

Balettitreenitunteja on keväällä 2024 keskiviikon Tanssiteematunneilla:

17.1. Balettitreeni
24.1. Balettitreeni
31.1. Balettitreeni
7.2. Balettitreeni
20.3. Balettitreeni
27.3. Balettitreeni

Varusteiksi käyvät joustavat vaatteet ja sukat (tai pehmeät balettitossut). Tunti on avoin ihan kaikille lajista kiinnostuneille.

Sini Mäenpää

Sini Mäenpää on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta vuonna 2001 sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulussa keväällä 2017. Hän on työskennellyt freelance-tanssijana lukuisissa produktioissa ja työryhmissä (Suomen Kansallisooppera, Tampereen Työväenteatteri, Helsinki Dance Theatre ym.) sekä useita vuosia mm. Helsingin Kaupunginteatterissa. Lisäksi hän työskentelee koreografina. Tanssinopettajana Sini toimii tällä hetkellä Lappeenrannan Tanssiopistossa sekä eri tanssikouluissa Hämeen alueella ja Etelä-Suomessa.

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.