Vaikka on vielä keskikesä, ajatukset kääntyvät hiljalleen kohti syksyn harrastuksia. Valoisan salin syksy muodostuu pääosin tutuista ja turvallisista elementeistä, mutta mukana on myös uusia piristysruiskeita! Katso syksyn 2023 viikkokalenteri yhdellä silmäyksellä.

Dynaamista voimajoogaa lempeällä asenteella

Ashtangajoogan alkeistunnit alkavat 31.7. Viivi Ypyän luotsaamana. Alkeis / taso 1 -tunneille voit tulla, vaikka et olisi koskaan joogamattoa nähnytkään. Tunnit sopivat myös joogeille, jotka haluavat kehittää harjoitustaan rauhallisessa tahdissa tai vaikkapa kerrata perusteita. Kirsi Helstelän opettamat flowjoogaharjoitukset pysyvät paikoillaan tiistai- ja sunnuntai-illoissa.

Yinjoogaa ja äänimaljojen sointuja

Rentouttavaa ja palauttavaa joogaa on luvassa viikottain maanantaisin ja torstaisin. Maanantain yinjoogaa siivittää äänimaljojen ja gongien sointumaailma ja torstain Aerial yin -harjoitus tehdään matalan ilmajoogaliinan avustuksella. Luvassa on myös useita mielenkiintoisia workshopeja, joissa pureudutaan palautumiseen eri näkökulmista. Katso workshopit

Aerial eli ilmajooga kutsuu lennolle

Aerial-tunnit sijoittuvat edelleen torstaille ja perjantaille. Vahvistavia Aerial flow -harjoituksia on kaksi: haastavampi tunti on torstaisin ja hieman helpompi perjantaisin. Muistathan käydä Aerial-startin, jos ilmajooga on sinulle aivan uusi tuttavuus. Tutustu Aerial-tunteihin Myös Mimmu Pietilän ohjaamat Aerial Dance -workshopit jatkuvat.

Tanssiliikuntaa suurella sydämellä

Valoisan salin tanssitunneilla on hiki- ja hymytakuu! Tuntien nimet – Latinohips (ohjaaja Kirsi Helstelä), Biletanssi (ohjaajina vuorottelevat Hanna Hänninen ja Sari Lapiolahti) ja Kuntotanssi (ohjaaja Hanna Hänninen) – kertovat kaiken oleellisen kunkin tunnin fokuksesta. Myös supersuositut Anne Nevalainen-Silvan vetämät brasilialaisten tanssien workshopit saavat jatkoa.

Hyvinvoiva ja toimintakykyinen keho on kaiken lähtökohta

Kipuileva selkä ja/tai nivelet? Vartalo notkea kuin näkkileipä? Heikko lihasvoima? Jos nyökyttelit yhdenkin väitteen kohdalla Voima + liikkuvuus -tunti on sinulle! Anne Paajasen johdolla harjoittelu tapahtuu viisaasti kehonpainolla ja vastuskuminauhoilla. Kaikki liikkeet ovat sovellettavissa jokaiselle harjoittelijalle sopivaksi, joten rohkeasti mukaan.

Sukella syvemmälle workshopeissa

Workshopien tarkoituksena on oppia uutta, antaa tutuillekin harjoituksille kunnolla aikaa, tutustua taustoihin ja perehtyä syvemmin toimintaperiaatteisiin – sekä ihan vaan inspiroitua ja nauttia! Tutustu monipuoliseen workshop-tarjontaan

Varaa haluamasi tunnit ja workshopit varauskalenterista