Latinohips®

Jos rakastat tanssia, mutta et innostu tiukoista normeista ja jos kaipaat reipasta aerobista liikuntaa, mutta lenkkipolkujen tallaaminen kyllästyttää, Latinohips on varmasti sinun juttusi!

Latinohips on elämäniloinen tanssiliikuntakonsepti, joka pohjautuu Latinalaisen Amerikan musiikki- ja tanssiperinteisiin sekä niiden moderneihin monenkirjaviin fuusioihin. Latinohipsin peruspilareita ovat laadukkaat koreografiat ja vallattoman hyvä meininki.

Tanssiliikuntaa isolla T:llä

Latinohips-tunti alkaa aina nivelien ja isojen lihasryhmien lämmittelyllä, jonka jälkeen keho on valmis tanssi-ilotteluun. Tanssiosuus koostuu kahdesta eri koreografiasta, joiden teemoina ovat vaihtelevasti Caribia, Brazil tai Pop. Workshopeissa ja erikoistunneilla lisänä voi olla myös tekniikka & koreografia -osuuksia.

  • Latinohips Caribia / sisältää mm. salsaa, bachataa, reggaetonia, chachachata, merengueta
  • Latinohips Brazil / sisältää mm. samba-reggaeta, bossa novaa, baile funkia, forroa, axé-tansseja
  • Latinohips Pop / sisältää mm. latinopop-, disco- ja showtansseja, jivea
  • Latinohips tekniikka & koreografia / sisältää tanssitekniikka- ja koreografiaharjoituksia

Pienen palauttavan jäähdyttelyn jälkeen, lähdet Latinohips-tunnilta sekä fyysisesti että psyykkisesti keveämmin askelin, keho ja mieli virkistyneinä.

Tunnit ohjaa Kirsi Helstelä.

Haluatko mukaan esiintyvään ryhmään?
Tutustu Grupo Luminosoon!

Viikkotunnit ja kurssit

Ajankohtaista-sivustolta löydät aina tiedot viimeisimmistä kursseistamme. Lisäksi liittymällä Valoisaan piiriin, saat kaikki tiedot omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.