Ashtangajooga on dynaaminen ja silti lempeä joogan muoto, joka keskittyy kehon, mielen ja hengityksen yhteyden vahvistamiseen. Se perustuu samanlaisena toistuvaan sarjaan liikkeitä ja asentoja, jotka tehdään virtaavassa ja jatkuvassa rytmissä.

Ashtangajoogassa korostetaan hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, mikä edistää sisäistä keskittymistä ja meditatiivista tilaa. Tämä kokonaisvaltainen harjoitus tuo kehoon lisää kestävyyttä, voimaa ja joustavuutta sekä edistää kehon ja mielen tasapainoa ja hyvinvointia.

Ashtangan alkeiskurssi

Alkeiskurssille sunnuntaisin 18.8.–22.9.2024 klo 16.00–17.30 voit tulla, vaikka et olisi koskaan joogamattoa nähnytkään. Tunnit sopivat myös joogeille, jotka haluavat kehittää harjoitustaan tai vaikkapa kerrata perusteita rauhallisessa tahdissa. Alkeiskurssilla harjoitukseen tutustutaan rauhassa, kehoa ja omaa energiaa sensitiivisesti kuunnellen. Ohjaus kunnioittaa ashtangan perinnettä, kuitenkin jokaisen yksilöllisyys huomioiden. Alkeisryhmässä saat eväät myös oman harjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Tunnin päätteeksi lasketaan energiat ja rentoudutaan. Alkeiskurssiin kuuluu 6 krt ja sen hinta on 90 €. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Kymppikorttiasi. Ilmoittaudu mukaan varauskalenterissa.

Viikkotunnit ja workshopit syksyllä 2024

Keskiviikon viikkotunnit klo 17.30–19.00 ovat alkeisjatkotasoa. Voit tulla ohjatuille viikkotunneille, jos olet jo hieman tuttu ashtangan ykkössarjan kanssa. Säännöllinen harjoitus on paras tapa luoda vakaa suunta omalle joogapolulle. Kertamaksu 15 € ja Kymppikortti 130 € – katso hinnasto

Ashtangan workshopeissa sukelletaan syvemmälle ashtangajoogan ytimeen – tarkempi ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Syksyn workshop ovat sunnuntaina 22.9. ja 24.11. klo 10­.00–12.00. Yksi workshop 32 € – katso hinnasto

Tunnit ohjaa Viivi Ypyätutustu Viiviin lähemmin!

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.