Ashtangajooga on dynaaminen ja silti lempeä joogan muoto, joka keskittyy kehon, mielen ja hengityksen yhteyden vahvistamiseen. Se perustuu samanlaisena toistuvaan sarjaan liikkeitä ja asentoja, jotka tehdään virtaavassa ja jatkuvassa rytmissä.

Ashtangajoogassa korostetaan hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, mikä edistää sisäistä keskittymistä ja meditatiivista tilaa. Tämä kokonaisvaltainen harjoitus tuo kehoon lisää kestävyyttä, voimaa ja joustavuutta sekä edistää kehon ja mielen tasapainoa ja hyvinvointia.

Alkeis / taso 1 -tunneille voit tulla, vaikka et olisi koskaan joogamattoa nähnytkään. Tunnit sopivat myös joogeille, jotka haluavat kehittää harjoitustaan tai vaikkapa kerrata perusteita rauhallisessa tahdissa. Syksyllä 2023 harjoitukseen tutustutaan rauhassa, kehoa ja omaa energiaa sensitiivisesti kuunnellen. Ohjaus kunnioittaa ashtangan perinnettä, kuitenkin jokaisen yksilöllisyys huomioiden. Alkeisryhmässä saat eväät myös oman harjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Tunnin päätteeksi lasketaan energiat ja rentoudutaan. Kiinnostaako sinua mysore-harjoitus? Katso workshopit!

Tunnin ohjaa Viivi Ypyä – tutustu Viiviin lähemmin!

Viikkotunnit ja kurssit

Ajankohtaista-sivustolta löydät aina tiedot viimeisimmistä kursseistamme. Lisäksi liittymällä Valoisaan piiriin, saat kaikki tiedot omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.