Hektisen elämän keskellä on tärkeää löytää hetkiä, jolloin voi todella olla läsnä itselleen. Hetkiä, jolloin voi pysähtyä ja keskittyä olennaiseen. Hetkiä, jolloin voi hellittää, palautua ja rentoutua. Hetkiä, jolloin voi antaa mielen puhdistua ja sydämen keventyä.

Yinjooga + sointukylpy -harjoitus alkaa hiljaisuudesta. Pientä keskittymistä seuraa yinjooga-asanoita eli asentoja sekä hengitys- ja/tai meditaatioharjoituksia. Asanoiden aikana taustalla soi rauhoittava musiikki ja harjoitus päättyy rentouttavaan Peter Hess® -sointukylpyyn. Kun äänimaljojen, gongien, koshi-kellojen ym. muiden instrumenttien yhtä aikaa herkät ja vaikuttavat, huumaavat ja tyynnyttävät äänet ovat vaienneet, on jälleen hiljaisuuden vuoro helliä kehoa, mieltä ja sielua.

Ilmoittaudu kesän 2024 tunneille varauskalenterissa.

Pukeudu mukavasti ja lämpimästi. Valoisalta salilta voit lainata joogamattoja, bolstereita, tyynyjä ja merinovillapeittoja. Halutessasi voit ottaa mukaasi myös oman tyynyn tai tyynynliinan.

Valoisan salin äänimaljarentoutuksissa noudatetaan vastuullisuutta korostavaa Peter Hess® -metodia ja instrumentit ovat laadukkaita ja tarkoituksenmukaisesti viritettyjä. Tunnit ohjaa joogaopettaja Kirsi Helstelä, joka on Peter Hess® -sointukylpyohjaaja ja Peter Hess® -äänimaljahieronnan asiantuntija.

Miksi juuri Peter Hess® -metodi?

Peter Hess® -metodin periaatteita ovat:

  • Emme lupaa mystiikkaa tai ihmeparantumisia. Kutsumme sinut olemaan läsnä itsellesi, kutsumme sinut rentoutumaan.
  • Tietoon perustuva määrätietoinen työskentely. Peter Hess® -äänimaljarentoutusmetodia kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja pitkän peruskoulutuksen jälkeen jatkokoulutuksissa käydään säännöllisesti. Kun tietopohja on vahva, intuition seuraaminen on helppoa.
  • ”Vähemmän on enemmän” -periaate. Kutakin sointukylpyä varten valitaan vain tarkoituksenmukaiset – ei enempää, eikä vähempää – instrumentit ja soittomenetelmät, jotta rytmi ja tunnelma säilyvät rauhallisena. Liian monet ja liian kovat ärsykkeet aiheuttavat kehomielelle stressiä rentoutumisen sijaan. On olennaista, että hengähdyshetken tunnelma on rauhallinen, eikä muutu kiireiseksi tai hätäiseksi.

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.

""