Viikkotuntien valikoimasta löytyy monipuolisesti joogaa, tanssia ja kuntoliikuntaa niin kunnon kohottamiseen ja voiman kehittämiseen kuin kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Kalenterissa on viikkotunteja maanantaista torstaihin – kesäviikonloput olemme rauhoittaneet ihan vain kesästä nauttimiseen. Kesällä on myös ihania työpajoja, joten nyt vain varauksia tekemään!

Pidä kiinni liikuntarutiineista ja kokeile jotain uutta

""

Joogaharjoituksessa säännöllisyys on erityisen merkittävää. Siksi rentouttava yinjooga ja dynaaminen flowjooga pysyvät tutuilla paikoillaan maanantai- ja tiistai-illoissa. Torstaisin ripustetaan ilmajoogaliinat kattoon kaikille ilmajoogeille sopivan Aerial flow -tunnin merkeissä. Lisäksi heinäkuussa on mahdollisuus leikitellä inversioiden kanssa keskiviikkoiltaisin Inversion Asana Lab -tunneilla.

Tanssitunteja rytmittävät tiistaisin riemukas latinomusiikki ja keskiviikkoisin tyylikäs klassinen musiikki. Latin Beats -tanssiliikuntatunti on reipasta kuntotanssia, jonka soittolistalta löytyy sekä ihania lattariklassikoita että uusia latinopopin hittibiisejä. Balettitreenin tehokkaat harjoitteet tarjoavat haastetta koordinaatiolle ja kokonaisvaltaiselle kehonhallinnalle – baletin estetiikkaa, tanssillisuutta ja liikkumisen iloa unohtamatta! Balettitreeniä on tarjolla kesäkuun keskiviikkoilloissa.

Ihan uuttakin on luvassa! Valoisan salin tarjonta täydentyy mahtavalla ryhmäliikuntatuntien retroklassikolla. Stepaerobic on hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka kehittää niin aerobista kuntoa kuin lihaskuntoa.

Workshopit ovat pieniä piristysruiskeita rutiinien keskellä

Niin tärkeitä kuin rutiinit ovat, on niitä välillä piristävää rikkoa! Kesällä myös workshopit on ripoteltu maanantai-torstai-akselille. Kannattaa siis tutkailla varauskalenteria ja ilmoittautua kiinnostaviin workshopeihin jo ajoissa.

""