Paikoillanne, valmiit – lennä! Ilmajoogassa asanaharjoitus saa uusia ulottuvuuksia ilmajoogaliinan (hammock) avulla.

Liina tukee ja syventää liikkeitä sekä haastaa ja kehittää tasapainoa – parhaimmillaan tunnit ovat täynnä leikin riemua, onnistumisen iloa ja syvää rauhaa. Samalla kun ilmajooga lisää liikkuvuutta ja voimaa, se huoltaa kehoa ja hellii mieltä. Selkä ja lonkat saavat ilmajoogassa erityistä huomiota, eikä mikään voita loppurentoutusta hiljalleen keinuvan liinan sylissä.

Aeriel-ilmajoogan alkeiskurssi

Alkeiskurssilla sunnuntaisin 18.8.–8.9.2024 klo 14.30–15.30 tutustut ilmajoogaan rauhallisesti ja turvallisesti, minkä jälkeen voit osallistua vapaasti kaikille Aerial-viikkotunneille. Opettelemme kurssilla kaikki perusroikunnat ja asanat, joita tarvitset ilmajoogaliinan kanssa harjoittelua varten. Alkeiskurssin aikana opit myös luottamaan liinaan ja nautit oppimisen riemusta! Alkeiskurssiin kuuluu 4 krt ja sen hinta on 60 €. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Kymppikorttiasi. Ilmoittaudu mukaan varauskalenterissa.

Aerial Flow

Tason 1 tunneilla keskitytään helppoihin perusasanoihin, rakennetaan lihasvoimaa ja kasvatetaan rohkeutta sekä opetellaan hallitsemaan liinaa. Jos olet aloittelija tai nautit muuten rauhallisesta perustreenistä, niin valitse 1-tason harjoitukset.

2-3-tason tunneilla vahvistetaan edelleen lihasvoimaa ja liinan hallintaa, mutta otetaan flow’hun mukaan uusia asanoita ja leikitellään enemmän inversioilla. Tule tason 2-3 tunneille, jos perusroikunnat ovat jo hallussa ja haluat oppia lisää hauskoja asanoita.

Kesän 1-2 tason tunnit ovat kaikille ilmajoogeille sopivia! Tuttuja liikkeitä maustetaan pienillä vapaaehtoisilla mausteilla, jotta voit helposti itse vaikuttaa harjoituksesti haastavuuteen.

Lennonjohtajana Aerial-tunneilla toimii Maiju Kymäläinentutustu Maijuun lähemmin.

Aerial Yin

Aerial Yin on rentouttava yinjoogatunti. Matalalle ripustettujen kankaiden kanssa joogaamiseen et tarvitse aikaisempaa kokemusta / starttituntia ilmajoogasta. Osa perjantain yinjoogatunneista on Aerial Yin -harjoituksia.

Pukeudu ilmajoogaharjoitukseen kainalot peittävään paitaan sekä pitkä- ja kapealahkeisiin housuihin, joissa ei ole vetoketjuja tai muita ilmajoogakangasta vahingoittavia yksityiskohtia. Jätäthän myös rannekellon ja kaikki korut, joissa on teräviä koristeita kotiin. Voit ottaa mukaan oman joogamaton tai lainata sen Valoisalta salilta.

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.