Paikoillanne, valmiit – lennä! Ilmajoogassa asanaharjoitus saa uusia ulottuvuuksia ilmajoogaliinan (hammock) avulla.

Liina tukee ja syventää liikkeitä sekä haastaa ja kehittää tasapainoa – parhaimmillaan tunnit ovat täynnä leikin riemua, onnistumisen iloa ja syvää rauhaa. Samalla kun ilmajooga lisää liikkuvuutta ja voimaa, se huoltaa kehoa ja hellii mieltä. Selkä ja lonkat saavat ilmajoogassa erityistä huomiota, eikä mikään voita loppurentoutusta hiljalleen keinuvan liinan sylissä.

Johdantokurssilla teemme tuttavuutta ilmajoogaliinan ja -asanoiden kanssa rauhalliseen tahtiin ja joulukuun kurssilla jatkamme vankan pohjan rakentamista inspiroivalle ja turvalliselle ilmajoogaharjoitukselle.  Tunnit sisältävät monipuolisesti sekä vahvistavia että rentouttavia harjoituksia.

Pukeudu ilmajoogaharjoitukseen pitkähihaiseen paitaan sekä pitkä- ja kapealahkeisiin housuihin, joissa ei ole vetoketjuja tai muita ilmajoogakangasta vahingoittavia yksityiskohtia. Jätäthän myös rannekellon ja kaikki korut kotiin. Voit ottaa mukaan oman joogamaton tai lainata sen Valoisalta salilta.

Viikkotunnit ja kurssit

Ajankohtaista-sivustolta löydät aina tiedot viimeisimmistä kursseistamme. Lisäksi liittymällä Valoisaan piiriin, saat kaikki tiedot omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.