Paikoillanne, valmiit – lennä! Ilmajoogassa asanaharjoitus saa uusia ulottuvuuksia ilmajoogaliinan (hammock) avulla.

Liina tukee ja syventää liikkeitä sekä haastaa ja kehittää tasapainoa – parhaimmillaan tunnit ovat täynnä leikin riemua, onnistumisen iloa ja syvää rauhaa. Samalla kun ilmajooga lisää liikkuvuutta ja voimaa, se huoltaa kehoa ja hellii mieltä. Selkä ja lonkat saavat ilmajoogassa erityistä huomiota, eikä mikään voita loppurentoutusta hiljalleen keinuvan liinan sylissä.

Aerial Flow

Tason 1 tunneilla keskitytään helppoihin perusasanoihin, rakennetaan lihasvoimaa ja kasvatetaan rohkeutta sekä opetellaan hallitsemaan liinaa. Jos olet aloittelija tai nautit muuten rauhallisesta perustreenistä, niin valitse 1-tason harjoitukset.

2-tason tunneilla vahvistetaan edelleen lihasvoimaa ja liinan hallintaa, mutta otetaan flow’hun mukaan uusia asanoita ja leikitellään enemmän inversioilla. Tule tason 2 tunneille, jos perusroikunnat ovat jo hallussa ja haluat oppia lisää hauskoja asanoita.

Tason 3 tunneilla pääset haastamaan itseäsi yhä uusilla asanoilla ja nauttimaan moniulotteisesta harjoituksesta. Olet valmis 3-tason tunneille ovat sinulle, kun perusroikunnat tuntuvat helpoilta ja janoat lisää haasteita sekä mielelle että keholle.

Aerial Yin

Aerial Yin on rentouttava yinjoogatunti. Matalalle ripustettujen kankaiden kanssa joogaamiseen et tarvitse aikaisempaa kokemusta / starttituntia ilmajoogasta.

Aerial-startti

Aerial-starttitunnilla su 3.3.2024 klo 10–11.30 (25 €) tutustutaan liinan kanssa joogamisen perusperiaatteisiin rauhassa. Starttitunnin jälkeen voit vapaasti osallistua kaikille Aerial -viikkotunneille.

Pukeudu ilmajoogaharjoitukseen kainalot peittävään paitaan sekä pitkä- ja kapealahkeisiin housuihin, joissa ei ole vetoketjuja tai muita ilmajoogakangasta vahingoittavia yksityiskohtia. Jätäthän myös rannekellon ja kaikki korut, joissa on teräviä koristeita kotiin. Voit ottaa mukaan oman joogamaton tai lainata sen Valoisalta salilta.

Lennonjohtajina Aerial-tunneilla toimivat Kirsi Helstelä (Aerial flow taso 2) ja Maiju Kymäläinen (Aerial flow taso 1 ja 3).

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.