Kolmen tunnin syväsukellus yinjoogan pehmeään ytimeen Jouni Hallikaisen asiantuntevassa ohjauksessa on erityistä autuutta.

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Milloin ja mitä maksaa?

La 18.5. ja 5.10. klo 10–13
48 € / krt – nappaa paikkasi varauskalenterista

""

Jouni Hallikainen

Joogaopettaja, opettajakouluttaja (E-RYT200, RYT500, YACEP – Yoga Alliance Continuing Education Provider®), joogakirjailija ja meditaatio-ohjaaja. Tutustu Jouniin ja hänen tuotantoonsa jounihallikainen.fi-sivustolla.

Viikkotunnit ja workshopit

Viikkotunnit löydät helpoimmin varauskalenterista.
Kauden kaikki workshopit ja kurssit on koottu omalle sivulleen.

Liittymällä Valoisaan piiriin, saat tiedot ajankohtaisista tunneista ja workshopeista suoraan omaan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje täältä.