Valoisan salin hinnasto ottaa huomioon erilaiset tavat harjoitella: ehkä haluat välillä harjoitella kanssamme joka päivä ja toisinaan voit piipahtaa Valoisan tunneilla vain kerran pari kuukaudessa. Vai harjoitteletko mieluiten oman kotisi rauhassa onlinetuntejamme hyödyntäen? Mikä tahansa on elämäntilanteesi, olet lämpimästi tervetullut!

ETU VALOISILLE YSTÄVILLE:
Tuo uusi asiakas, saat mistä tahansa seuraavasta omasta kortistasi – 20 %.

Perushinnasto

Kertamaksu 14 € / harjoitus
Kertamaksu sopii sinulle, joka haluat käydä Valoisan salin tunneilla satunnaisesti silloin, kun kalenterissasi on tilaa tai olet vierailulla kaupungissa.

Kymppikortti 120 € / kpl
Kymppikortti sopii sinulle, joka haluat käydä Valoisan salin tunneilla säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa. Kymppikortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

15 x kortti 150 € / kpl
Tämä kortti sopii sinulle, joka haluat käydä Valoisan salin tunneilla säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

20 x kerran kortti 180 € / kpl
Tämä kortti sopii sinulle, joka haluat käydä Valoisan salin tunneilla säännöllisesti enemmän kuin 3 kertaa viikossa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Workshop-hinnasto

Valoisan salin Kymppikorttilaisille -20 % kaikista workshop-hinnoista!

Kaikki tunnit ovat saman hintaisia

Kaikki tuntimme ovat laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja ja siten myös saman hintaisia keskenään. Näin sinulle asiakkaana riittää yksi Kymppikortti, jota voit käyttää kaikilla tunneillamme. Filosofiamme mukaan harjoituksen laatu – ja siten myös hinta – muodostuu tarkoituksenmukaisuudesta, ei minuuteista. Ihanteellinen pituus riehakkaalle tanssitunnille tai intensiiviselle pilatestunnille on aivan eri kuin meditatiiviselle yinjoogatunnille tai moniulotteiselle flowjoogatunnille. Suosittelemme, että annat itsellesi monipuolisesti sekä nopeaa ja dynaamista liikettä että hidasta ja rauhoittavaa liikettä. Laatu ja hinta ovat aina samat!

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät MobilePay sekä luotto- ja pankkikortit. Voit maksaa myös Smartum-, Edenred-, EazyBreak- ja E-passi -seteleillä tai sovelluksilla. Laskutuspyynnön voit lähettää osoitteeseen viesti@valoisasali.fi (laskutuslisä 5 €).