Ootko aina ajatellut, että käsien päällä temppuilu ei kuulu sun joogaharjoitukseen? Että sulla ei oo riittävästi voimaa tai taitoa? Silloin tämä Outi Pikkuoksan ohjaama workshop on juuri sulle! Tai oletko jo kokenut lentäjä mutta kaipaat uusia temppuja. Silloin tämä workshop on myös just sulle!

Käsien varassa tasapainoilu ei edellytä vuosien saliharjoittelua tai akrobaattikoulua. Kyse on tekniikasta ja korvienvälistä. Tule siis haastamaan aiemmat uskomuksesi ja oppimaan tekniikkatärpit, joilla rullaat kässäreiden kiitoradalle.

Miksi? Koska:

  • käsitasapainot kehittävät paitsi kehonhallintaa (Arki sujuu ketterämmin)
  • myös omaa pystyvyyden kokemusta (Hallinnantunne kasvaa)
  • ovat voimaannuttavia (Mähän en vähästä hetkahda!)
  • ja hauskoja (mitä ei elämässä ole koskaan liikaa!)
  • antavat loistavan syyn hassutella (Luovuus ja elämänvoima lisääntyvät)

Kurssilla käydään läpi joogan käsitasapainojen perustekniikat, turvallisuus, anatomiaa, preppaavia harjoitteita ja yksilöllisiä sovellutuksia. Tarjolla on vanhoja klassikoita ja uusia muotoja. Tule mukaan temppuilemaan!

Varoitus: Käsitasapainot saattavat aiheuttaa riippuvuutta. Kurssin järjestäjät eivät vastaa mahdollisista hurahduksista tai hullutteluhalussa tapahtuvista muutoksista.

Milloin ja mitä maksaa?

La 16.3. klo 10–13
45 € / krt – nappaa paikkasi varauskalenterista

Outi Pikkuoksa

Outi on Villa Mandalasta valmistunut joogaopettaja ja joogaterapeutti, jonka rakkaus lajiin on syttynyt jo teini-iässä. Intohimo, uusien oivallusten tekeminen ja tiedon syventäminen jatkuvat edelleen, sillä joogan tarjoamat mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen ovat loputtomat, iästä ja kunnosta riippumatta.

Toiselta ammatiltaan Outi on psykologi ja on tutkinut ihmisen mieltä ja toimintaa lähes 30 vuoden ajan. Hän on hankkinut lisäkoulutusta neuropsykologiasta, ravitsemuspsykologiasta ja positiivisesta psykologiasta sekä kouluttautunut myös mm. elintapamuutosvalmentajaksi ja mindfulness-ohjaajaksi. Outin laaja-alainen ja kokonaisvaltainen ymmärrys ihmisen hyvinvoinnin eri osatekijöistä antaa vankan pohjan myös joogan keho-mieliyhteyden opettamiseen ja joogaterapiaan mielen hoidossa.

Joogaopettajana Outi on välitön, lämmin ja huumorintajuinen. Vinyasa flow -tunneilla Outi yhdistää joogan perinteitä ja uusia tuulia luovaksi, inspiroivaksi ja dynaamiseksi harjoitukseksi. Pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta anatomisesti turvallista linjausta painottavassa ohjauksessa. Restoratiivisilla Mielijooga-tunneilla tasapainoitetaan kehoa ja mieltä yhdistäen asanoita, keskittymis- ja hengitysharjoituksia, joilla on hoidollisesti vaikuttava tavoite esim. palautumisen, mielialan tai tunteiden säätelyn vahvistamiseen. Outi on kirjoittanut aiheesta myös käytännönläheisen kirjan: Mielijoogaa – Irti huolista, alakulosta ja kielteisistä ajatuksista (Atena 2022) – tutustu kirjaan.