Tule mukaan opettelemaan ja luomaan helposti arjessasi toteutettava lyhyt, ytimekäs ja vaikuttava kasvojen alueen harjoitus.

Kasvojoogalla aktivoimme kasvojen alueen ”nukkuvia” lihaksia ja rentoutamme taas ”yliaktiivisia” lihaksia. Näin saamme paitsi ulkonäköömme vaikuttavia muutoksia, myös hyvinvointiimme ja terveyteemme vaikuttavia muutoksia.

Kasvojoogan avulla on mahdollisuus päästä eroon huomaamattomista tavoista, jotka aiheuttavat ryppyjä, juonteita ja jännityksiä – mutta myös tavoista, jotka voivat aiheuttaa esim. jännityspäänsärkyä, hampaiden yö-narskuttelua tai jopa kuorsausta.

Kasvojen alueen harjoitteista on saatavana paljon tietoa ja paljon kursseja. Yleinen ongelma näyttää kuitenkin olevan se, että tiedosta ja hyvästä aikeesta huolimatta harjoitukset jäävät yksinkertaisesti tekemättä. Ei ole aikaa eikä viitseliäisyyttä lisätä kaiken muun tekemisen lisäksi kalenteriin merkintää ”kasvojooga”!

Tämän kahden tunnin mittaisen workshopin aikana opit muutaman tehokkaan liikkeen, joilla pääset vaivattomasti alkuun kasvojen alueen treenin kanssa. Hyödynnämme myös NLP-keinoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaan tavan sovittaa harjoitteet arkeesi, niin että ne tulee tehdyksi ”vähän kuin huomaamatta”.

Saat siis mukaasi valmiit harjoitteet ja itse luomasi tavan ja tilanteet tehdä ne eli hyödynnämme arjessa toistuvia tilanteita, joihin nämä harjoitteet istutetaan automaattisiksi mukaan.

Ota siis mukaasi itse harjoitusta varten kasvopeili ja ihoöljy sekä arkeen integrointi -harjoitusta ja muistiinpanoja varten muistiinpanovälineet. Muistathan myös meikittömät kasvot ja puhtaat kädet!

Milloin ja mitä maksaa?

La 20.1. klo 10–12
30 € / krt – nappaa paikkasi varauskalenterista

Maria Ruokokoski

Maria on RYT 200 -joogaopettaja vuonna 2014. Sen lisäksi hänellä on takanaan lukuisia täydentäviä jooga-koulutuksia mm. flowjooga, kasvojooga, yin- ja hot-jooga sekä mm. J. Brownin Therapeutic Yoga Teacher Training koulutus vuodelta 2016.

Maria on myös Mindfulness-ohjaaja CFM sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Joogaopettajatyön lisäksi Maria toimii Ratkaisukeskeisenä Lyhytterapeuttina ja Hyvinvointivalmentajana.

Tunneillaan Maria haastaa kuuntelemaan omaa hengitystä, sen tuomaa tilaa ja oman kehon viestejä kokonaisvaltaisesti. Marian tunnit ovat lempeitä ja jokaisen omaa liikkeen muotoa kunnioittavia. Tärkeintä harjoituksessa hänen mielestään on tietoisuuden ja läsnäolon lisääminen, ja se tapahtuu liikkeen ja ennen kaikkea hengityksen avulla.

Hän muistuttaakin, että jooga on koko elämän mittainen matka ja harjoitus. Varsinainen jooga alkaa, kun astumme harjoitusmatolta pois.