Kesän kohokohta on aina Helsingin sambakarnevaalit, joita vietetään tänäkin vuonna kesäkuun toisena lauantaina 10.6.2023. Karnevaaleilla Valoisan salin jengi tanssii Sambic-tanssikoulun riveissä – tule mukaan!

Karnevaali-workshop

Karnevaaleihin valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa ja käynnistyy todenteolla su 26.3. klo 13–15 upea Taina Kanerva tulee pitämään Valoisalle salille karnevaali-workshopin (18 € / hlö). Workshopin aikana opettelemme Sambicin kolme karnevaalikoreografiaa ja Taina johdattaa meidät Story of Flowers -karnevaaliteeman tunnelmiin. Koreografiat ovat helppoja ja elämäniloisia! Varaa workshop-paikkasi varauskalenterista.

Karnevaalit 10.6.2023

Voit lukea lisää karnevaaleista Sambic-tanssikoulun sivuilta ja ilmoittautua lomakkeella mukaan vaikka heti ja viimeistään 3.4.2023. Muista ilmoittaa myös Kirsi Helstelälle (kirsi@valoisasali.fi) ilmoittautumisestasi, niin pysyt mukana myös Riihimän porukan meiningissä. Me riksulaiset suunnittelemme ja teemme oman yhteisen asumme. Muista mainita se ilmoittautumisesi yhteydessä.

Karnevaalitanssien harjoitukset Valoisalla salilla

Karnevaali-workshop on mainio lähtölaukaus tanssien opettelulle ja sen jälkeen harjoittelu jatkuu osana Latinohips- ja Grupo Luminoso -tunteja. Lähempänä karnevaaleja järjestämme myös extraharjoituksia myös ulkona tarpeen mukaan. Ilmoittauduttuasi karnevaaleille saat myös videolinkit, jotta voit opetella tansseja kotona.