Valoisa salin pienryhmätunnit perutaan uusien koronasuositusten vuoksi. Facebook live -onlinetuntien tarjonta lisääntyy, vaikka hinta pysyy samana 10 euron kuukausimaksuna. Myös tanssitunnit Youtubessa jatkuvat.

Koronapandemiatilanne on pahentunut Suomessa ja varjostaa oman aikansa myös Valoisan salin toimintaa. Tämän aamun tiedotustilaisuuksissa hallituksen ja viranomaisten viesti oli selkeä: tiukemmat turvatoimet ovat jälleen tarpeen ja yli 12-vuotiaiden ryhmäliikunta laitettava tauolle. Me Valoisalla salilla haluamme kantaa kortemme kekoon ja toimia vastuullisesti jo etupainotteisesti ennen poikkeusolojen voimaantuloa 8.3. Kaikkien jo ostettujen Kymppikorttien voimassaoloaika siirtyy automaattisesti sulkuajan verran eteenpäin.

Toivomme hartaasti, että tilanne rauhoittuu kevään aikana ja pääsemme aloittamaan lähiopetuksen mahdollisimman pian – entistäkin valoisammalla voimalla!

Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Valoisan salin Facebook live -ryhmään

Sekä jooga että pilates sopivat mainiosti Facebook livessä toteutettaviksi: tarvitset vain verkkoyhteyden, vähän tyhjää tilaa ja sopivan alustan. Suoran live-lähetyksen jälkeen tuntien tallenteet jäävät ryhmään, joten voit tehdä harjoitukset niin monta kertaa kuin haluat.

VIIKKOTUNNIT 25.2.–31.3.2021.
Ti 18.30–19.30 Flowjooga / dynaaminen voimajooga
To 18.30–19.30 Pilates / tehokas kehonhallintamenetelmä
Su 18.30–19.30 Slow Flow + Yin / rentouttava ja palauttava jooga

Lunasta pääsy Valoisan salin Facebook live -ryhmään ajalle 25.2.–31.3. hintaan 10 € / hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: viesti@valoisasali.fi.

Latinohips ja Sambic -tunnit jatkuvat Youtube-kanavalla

Valoisan salin tanssitunnit toimivat Non stop -periaatteella Youtubessa: uusi tanssivideo julkaistaan aina maanantaisin ja jokainen niistä on neljä viikkoa katsottavissa, jotta kutakin tanssia ehtii tanssia kokonaisen kuukauden ajan. Käytössäsi on siis aina neljä videota, jotka uudistuvat viikko viikolta non stop. Kun uusi video ilmestyy, vanhin video poistuu!

Tilaa itsellesi Valoisan salin Non stop -tanssipaketti neljäksi viikoksi hintaan 10 € / hlö laittamalla viestiä osoitteeseen viesti@valoisasali.fi.