Viikko-ohjelma 18.4.–29.5.2022

""

Valoisan ilmajoogavalikoima uudistuu

Huhtikuun Aerial-startti 18.4. klo 17.30–19.00

Starttitunnilla tutustutaan liinan kanssa joogamisen perusperiaatteisiin rauhassa. Starttitunnin jälkeen voit vapaasti osallistua kaikille Aerial -viikkotunneille. Maksu 25 € / osallistuja

Aerial-viikkotunnit: Flow ja Yin

Aerial Flow on virtaava dynaaminen ilmajoogatunti, jossa asanoita tuetaan, syvennetään ja haastetaan ilmajoogakankaan avulla. Tason 1 -tunti on helppo harjoitus, joka sopii aloitteleville harrastajille ja on oiva perusharjoitus kokeneellekin ilmajoogille. Tason 2 -tunti sopii jo hieman ilmajoogakokemusta omaaville joogeille. Tunnilla rakennetaan voimaa ja kokeillaan myös haastavampia asanoita. Aerial Flow -tunneille voit osallistua, jos olet käynyt Aerial-starttitunnin tai sinulla on muuta kokemusta ilmajoogasta.

Aerial Yin on rentouttava yinjoogatunti. Matalalle ripustettujen kankaiden kanssa joogaamiseen et tarvitse aikaisempaa kokemusta / starttituntia ilmajoogasta.

Muista myös ilmajooga & äänikylpy -workshopit 23.4. ja 21.5.!

Maksu 25 € / osallistuja

Yintonics goes Soundful: KEVÄT

Kahden tunnin ruhtinaallinen yinjoogaharjoitus on omistettu keväiselle puu-elementin energialle ja luovuudelle. Palaudu kuluneen talven rasituksista ja avaudu uudelle kukoistukselle.

Workshop sisältää Yintonic Palautuminen -sarjan lisäksi Soundful Yin -elementtejä: äänimaljojen sointuja, lempeää kosketusta ja eteeristen öljyjen tuoksua. Maksu 25 € / osallistuja

Karnevaalit 2022

Vielä ehdit mukaan tanssimaan Helsingin sambakarnevaaleille! Tule harjoittelemaan Sambicin Back To Bahia -karnevaalitansseja maanantaisin klo 19.15–20.15. Tunneille osallistuminen ei velvoita osallistumaan kesäkuun karnevaalikulkueeseen 11.6. Vapaa pääsy!