Olemme koostaneet huhti-toukokuun kalenteriin kattavan valikoiman jooga-, pilates- ja Latinohips -tanssiliikuntatunteja. Valoisan salin pienryhmätunnit (6 hlö / tunti) alkavat 6.4. ja kestävät 30.5. asti. Tuntikuvaukset löydät valoisa.fi-verkkosivuiltamme. Lämpimästi tervetuloa!

""Huolehdimme kuuden hengen pienryhmätunneilla viranomaissuositusten mukaisista turvatoimista, joihin voit tutusta Liikunnan iloa turvallisesti -sivulla. Mikäli AVI tiukentaa toimintarajoituksia, joudumme perumaan tunteja.

Kaikki tunnit ovat saman hintaisia

Kaikki tuntimme ovat laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja ja siten myös saman hintaisia keskenään. Näin sinulle asiakkaana riittää yksi Kymppikortti, jota voit käyttää kaikilla tunneillamme. Filosofiamme mukaan harjoituksen laatu – ja siten myös hinta – muodostuu tarkoituksenmukaisuudesta, ei minuuteista. Ihanteellinen pituus riehakkaalle tanssitunnille tai intensiiviselle pilatestunnille on aivan eri kuin meditatiiviselle yinjoogatunnille tai moniulotteiselle flowjoogatunnille. Suosittelemme, että annat itsellesi monipuolisesti sekä nopeaa ja dynaamista liikettä että hidasta ja rauhoittavaa liikettä. Laatu ja hinta ovat aina samat!

Hinnasto

Kertamaksu 14 € / krt
Kymppikortti 120 € / kpl

Non stop -onlinepaketit jatkavat

Sekä Latinohips- että jooga & pilates -onlinepaketit noudattavat non stop -periaatetta. Kerran viikossa ilmestyy yksi uusi tanssitunti Youtubeen ja yksi uusi jooga- tai pilatestunti Facebook-ryhmään. Latinohips-paketti maksaa 10 € / kalenterikuukausi ja samoin jooga & pilates -paketti maksaa 10 € / kalenterikuukausi.

Huhtikuun hybriditarjous

Uuden Kymppikortin (120 €) ostajalle vapaavalintainen onlinepaketti (10 €) kaupan päälle. Tilaa omasi osoitteesta viesti@valoisasali.fi tai osta paikan päältä tunnille tullessasi!