Viikkokalenterissa on useita uutuuksia ja lauantait on omistettu teemoitetuille workshopeille!

Valoisan salin kevään kalenterissa on tuttujen tuntien lisäksi useita uutuuksia 💛 Latinohips ja kuntotanssi saavat seurakseen biletanssin ja joogavalikoimaa täydentää keskiviikkoaamujen Valoisa ashtangajooga sekä illan Lempeä liike + yin. Joogien ja tanssijoiden kehojen hyvinvointi saa kaivattua boostia maanantain Voima + liikkuvuus -harjoituksista. Lauantaiaamujen workshopit tarjoavat syväsukelluksia Valoisan lajeihin.

Katso kaikki tuntikuvaukset. / Katso kevätkauden workshopit.

Nappaa paikkasi varauskalenterista.

Valitsetko kausimaksun vai sarjakortin?

Sitoudu ja säästä! Edullisimman tuntihinnan saat, kun sitoudut valitsemiisi 1-3 viikkotuntiin koko kevätkaudeksi. Sitoutuminen tiettyihin tunteihin tukee myös säännöllistä harjoitustasi ja edistymistäsi oli kyse sitten joogasta tai tanssista.

Sarjakortti antaa vapautta ja joustoa! Kaikissa elämäntilanteissa sitoutuminen ei ole mahdollista tai mielekästä. Sarjakorttilaisena voit käydä vapaasti tunneilla silloin kun ehdit ja haluat. Sarjakorttilaisena voit myös harjoitella vaihtelevasti ja monipuolisesti.

Myös workshopeissa on sarjakortti mahdollisuus!

Voit yhdistellä eri tapoja: esim. sitoudu yhteen joogatuntiin koko kaudeksi ja käy sen lisäksi workshopeissa ja muilla tunneilla sarjakortilla vaihtelevasti. Kysy lisää, jos vaihtoehdot mietityttävät kirsi@valoisasali.fi.

Katso kaikki hinnat.

Vuoden vaihteessa hintoihin tulee pieni indeksikorotus vuokran ym. kiinteiden kulujen noustessa. Lämmin kiitos, kun tuette paikallista pienyrittäjää – ilman teitä ei ole Valoisaa salia.

SAVE THE DATE: 19.–21.5. on luvassa Valoisa joogaretriitti Raaseporissa – pysy kuulolla!