""

Valoisa sali on kohtaamispaikka myös kesällä – tervetuloa uudet kokeilijat ja vakkarityypit!

Viikkotuntien valikoimasta löytyy monipuolisesti joogaa, tanssia ja kuntoliikuntaa niin kunnon kohottamiseen ja voiman kehittämiseen kuin kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Kalenterissa on viikkotunteja maanantaista torstaihin – kesäviikonloput olemme rauhoittaneet ihan vain kesästä nauttimiseen. Kesällä on myös ihania työpajoja, joten nyt vain varauksia tekemään!

Continue reading → Valoisa sali on kohtaamispaikka myös kesällä – tervetuloa uudet kokeilijat ja vakkarityypit!

Vastaa, vaikuta – ja voita Kymppikortti!

Valoisalla salilla suunnitellaan jo kevään 2024 tuntitarjontaa ja nyt haluaisimme kuulla sinun näkemyksesi ja toiveesi Valoisan salin tunneista ja workshopeista.

Valoisa sali on olemassa teitä varten, joten rakennetaan yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus. Halutessasi voit osallistua myös arvontaan ja voittaa Kymppikortin (voimassa 6 kk). Yhteystietoja ei pysty yhdistämään vastauksiin eli voit huoletta antaa aitoa palautetta.

Vastaa kyselyyn – juuri nyt on oikea hetki vaikuttaa.

Continue reading → Vastaa, vaikuta – ja voita Kymppikortti!

Puhti kevääseen -kampanja alkaa nyt!

Yllättikö kevätväsymys? Tiesitkö, että tutkimusten mukaan reipas liikunta ja voimaharjoittelu kohentavat lihaskunnon ja liikkuvuuden lisäksi mielialaa?

”Liikunta pitäisi ottaa ensisijaisten hoitomuotojen joukkoon masennuksen, ahdistuksen ja psykologisen kuormituksen hoidossa, tutkijat suosittavat. — Mitä intensiivisempää liikunta on, sitä enemmän siitä on katsauksen mukaan hyötyä.” Helsingin Sanomat

Alakuloon ja saamattomuuteen tepsii peiton alle hautautumista paremmin kunnon reippailu ja fyysinen aktiivisuus! Helsingin Sanomissa esitellystä kattavasta tutkimuksesta inspiroituneena Valoisa sali haluaa kannustaa kaikkia jumppaamaan ja voimistelemaan järjestämällä Puhtia kevääseen! -kampanjan:

Lataa itseesi valoa ja energiaa Voima & liikkuvuus -tunneilla:

Kaikki huhti-toukokuun
Voima & liikkuvuus -tunnit
10 € / kpl

Nappaa paikkasi varauskalenterista
Lue lisää Voima & liikkuvuus -tunneista

""

Ihastu sointujen maailmaan – tervetuloa rentoutumaan!

Tarjolla on sekä Peter Hess® -sointukylpyjä että yksilöllistä äänimaljahierontaa 💛

Olet ehkä huomannut, että Valoisalle salille on kevättalven aikana ilmestynyt koko joukko sointukylpyinstrumentteja. Äänimaljat ja gongi ovat lähes poikkeuksetta säestäneet joogatuntien loppurentoutusta, savasanaa.

Huhtikuusta alkaen sinulla on mahdollisuus sukeltaa syvemmälle rentouttaviin äänimaisemiin yksin omassa rauhassasi ja/tai yhdessä ryhmän kanssa. Heti huhtikuussa äänimaljat ovat pääroolissa maanantain yinjoogatunneilla.

Peter Hess® -äänimaljahieronta on kutsu rentotumaan

Henkilökohtainen rentoutushoito perustuu äänimaljojen ja gongien synnyttämiin ääniin, ääniaaltoihin ja niiden resonanssiin: korkealaatuisia terapiatyöskentelyä varten valmistettuja instrumentteja soitetaan sekä keholla että kehon lähellä. Lue lisää

Peter Hess® -sointukylpy + meditaatio -harjoitus on syvärentouttava hengähdyshetki

Hektisen elämän keskellä on tärkeää löytää hetkiä, jolloin voi todella olla läsnä itselleen. Hetkiä, jolloin voi pysähtyä ja keskittyä olennaiseen. Hetkiä, jolloin voi hellittää, palautua ja rentoutua. Hetkiä, jolloin voi antaa mielen puhdistua ja sydämen keventyä. Lue lisää

Sound of Shen yhdistää Peter Hess® -sointumeditaation, lempeän meditatiivisen liikkeen ja yinasanat ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi

Harjoitus alkaa sointumeditaatiolla ja jatkuu virtaavilla liikesarjoilla, joihin yhdistetään saumattomasti lempeitä yinasanoita. Ihanan pitkän loppurentoutuksen eli savasanan aikana heittäydymme äänimaljojen, gongien, koshi-kellojen, merirumpujen ym. sointukylpyinstrumenttien syvärentouttaville ääniaalloille. Lue lisää

Peter Hess® -ammattilaisesi Valoisalla salilla on Peter Hess® -sointukylpyohjaaja ja -äänimaljahieronnan opiskelija Kirsi Helstelä. Jos sinua mietityttää mikä tahansa Peter Hess® -metodiin liittyvä asia, voit laittaa Kirsille viestiä WhatsAppilla 0500180762 tai sähköpostilla kirsi@valoisasali.fi.

""

""

Lähde mukaan Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaan

Kesän kohokohta on aina Helsingin sambakarnevaalit, joita vietetään tänäkin vuonna kesäkuun toisena lauantaina 10.6.2023. Karnevaaleilla Valoisan salin jengi tanssii Sambic-tanssikoulun riveissä – tule mukaan!

Karnevaali-workshop

Karnevaaleihin valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa ja käynnistyy todenteolla su 26.3. klo 13–15 upea Taina Kanerva tulee pitämään Valoisalle salille karnevaali-workshopin (18 € / hlö). Workshopin aikana opettelemme Sambicin kolme karnevaalikoreografiaa ja Taina johdattaa meidät Story of Flowers -karnevaaliteeman tunnelmiin. Koreografiat ovat helppoja ja elämäniloisia! Varaa workshop-paikkasi varauskalenterista.

Karnevaalit 10.6.2023

Voit lukea lisää karnevaaleista Sambic-tanssikoulun sivuilta ja ilmoittautua lomakkeella mukaan vaikka heti ja viimeistään 3.4.2023. Muista ilmoittaa myös Kirsi Helstelälle (kirsi@valoisasali.fi) ilmoittautumisestasi, niin pysyt mukana myös Riihimän porukan meiningissä. Me riksulaiset suunnittelemme ja teemme oman yhteisen asumme. Muista mainita se ilmoittautumisesi yhteydessä.

Karnevaalitanssien harjoitukset Valoisalla salilla

Karnevaali-workshop on mainio lähtölaukaus tanssien opettelulle ja sen jälkeen harjoittelu jatkuu osana Latinohips- ja Grupo Luminoso -tunteja. Lähempänä karnevaaleja järjestämme myös extraharjoituksia myös ulkona tarpeen mukaan. Ilmoittauduttuasi karnevaaleille saat myös videolinkit, jotta voit opetella tansseja kotona.

""

Ennakkovaraajan etupaketit keväälle 2023: ”Spice up your life” ja ”Light up your life”

Keho & mieli – ja lompakko – kiittävät sitoutunutta harjoittelijaa

Toiveenne on kuultu: nyt myös Valoisa sali tarjoaa sarjakorttien rinnalla mahdollisuuden kausimaksuihin. Lisäksi olen koonnut kaksi hieman erilaista etupakettia, joiden toivon kannustavan säännölliseen harjoitteluun. ”Spice up your life” ja ”Light up your life” -paketit ovat myynnissä 29.12.2022 asti. Valoisalla mielellä kohti kevättä!

Valoisa kevätpaketti ”Spice up your life”

  • Valitse viikkokalenterista yksi jooga- tai tanssitunti, johon haluat aidosti panostaa ja johon sitoudut koko kaudeksi. Tämä on harjoituksesi selkäranka.
  • 15-kerran sarjakortilla lisäät viikkorutiinisi sekä vaihtelua että joustoa: valitse monipuolisesti erilaisia tunteja fiiliksesi ja aikataulusi mukaan.
  • Valitse workshop-tarjonnasta kuusi kiehtovinta ja kiinnostavinta harjoitusta. Pitkät teemaharjoitukset syventävät harjoitustasi ja tuovat kevääseen lisää energiaa!

PAKETTIHINTA 500 € / norm. 533-575 €
sis. 35 viikkotuntia (10 €/kpl, norm. 15 €/kpl) ja 6 workshopia (25 €/kpl, norm. 28-42 €/kpl)

Valoisa kevätpaketti ”Light up your life”

  • Valitse viikkokalenterista kaksi vapaavalintaista tuntia, joihin haluat aidosti panostaa ja johon sitoudut koko kaudeksi. Huomaat varmasti säännöllisen harjoituksen positiiviset vaikutukset kehossasi ja mielessäsi.
  • Valitse workshop-tarjonnasta kuusi kiehtovinta ja kiinnostavinta harjoitusta. Pitkät teemaharjoitukset syventävät harjoitustasi ja tuovat kevääseen lisää energiaa!

PAKETTIHINTA 510 € / norm. 548-590
sis. 40 viikkotuntia (9 €/kpl, norm. 15 €/kpl) ja 6 workshopia (25 €/kpl, norm. 28-42 €/kpl)

Miten saan oman pakettini?

Kysy lisää ja tilaa oma pakettisi sähköpostilla viesti@valoisasali.fi ja kerro viestissäsi,
1) ostatko ”Spice up your life” vai ”Light up your life” -paketin,
2) mihin viikkotuntiin/viikkotunteihin sitoudut koko kaudeksi ja
3) mitkä kuusi workshopia valitset sekä
4) nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kevätpaketit voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä:
1 maksuerä: 500-510 €
2 maksuerää: 250 € ja 250-260 €
3 maksuerää: 165 €, 165 € ja 170-180 €
Eräpäivät ovat 4.1., 4.2. ja 4.3.2023.

Etkö innostu paketeista? Onko valinnanvapaus enemmän ”sun juttu”?

Ei hätää! Tutut sarjakortit (10/15/20-kerran kortit) alk. 130 € ja kertamaksut 15 € ovat edelleen ostettavissa joustavasti milloin vain ja kevään kausikortit alk. 200 € ovat myynnissä 9.1.2023 asti. Perushinnastosta näet eri vaihtoehdot.

Iloisesta sydämestä, rauhallisesta mielestä ja tasapainoisesta kehosta – niistä on Valoisan kevät 2023 tehty

Viikkokalenterissa on useita uutuuksia ja lauantait on omistettu teemoitetuille workshopeille!

Valoisan salin kevään kalenterissa on tuttujen tuntien lisäksi useita uutuuksia 💛 Latinohips ja kuntotanssi saavat seurakseen biletanssin ja joogavalikoimaa täydentää keskiviikkoaamujen Valoisa ashtangajooga sekä illan Lempeä liike + yin. Joogien ja tanssijoiden kehojen hyvinvointi saa kaivattua boostia maanantain Voima + liikkuvuus -harjoituksista. Lauantaiaamujen workshopit tarjoavat syväsukelluksia Valoisan lajeihin.

Katso kaikki tuntikuvaukset. / Katso kevätkauden workshopit.

Nappaa paikkasi varauskalenterista.

Valitsetko kausimaksun vai sarjakortin?

Sitoudu ja säästä! Edullisimman tuntihinnan saat, kun sitoudut valitsemiisi 1-3 viikkotuntiin koko kevätkaudeksi. Sitoutuminen tiettyihin tunteihin tukee myös säännöllistä harjoitustasi ja edistymistäsi oli kyse sitten joogasta tai tanssista.

Sarjakortti antaa vapautta ja joustoa! Kaikissa elämäntilanteissa sitoutuminen ei ole mahdollista tai mielekästä. Sarjakorttilaisena voit käydä vapaasti tunneilla silloin kun ehdit ja haluat. Sarjakorttilaisena voit myös harjoitella vaihtelevasti ja monipuolisesti.

Myös workshopeissa on sarjakortti mahdollisuus!

Voit yhdistellä eri tapoja: esim. sitoudu yhteen joogatuntiin koko kaudeksi ja käy sen lisäksi workshopeissa ja muilla tunneilla sarjakortilla vaihtelevasti. Kysy lisää, jos vaihtoehdot mietityttävät kirsi@valoisasali.fi.

Katso kaikki hinnat.

Vuoden vaihteessa hintoihin tulee pieni indeksikorotus vuokran ym. kiinteiden kulujen noustessa. Lämmin kiitos, kun tuette paikallista pienyrittäjää – ilman teitä ei ole Valoisaa salia.

SAVE THE DATE: 19.–21.5. on luvassa Valoisa joogaretriitti Raaseporissa – pysy kuulolla!