Kevätkauden viikkotunnit ovat nyt varattavissa varauskalenterissa. Tutustu myös tuntikuvauksiin Palvelut-sivulla. Viikkosuunnitelmat näet yhdellä silmäyksellä tässä:

""

Uutta: ilmajooga- ja Soundful Yin® -tunteja

Kun olet käynyt ilmajoogan johdantokurssin (3 h) tai sinulla on muuta kokemusta ilmajoogasta, voit osallistua torstain viikkotunneille samalla sarjakortilla (10-, 15-, tai 20 -kerran kortit) kuin muillekin Valoisan salin tunneille. Molemmat tunnit ovat ykköstason tunteja ja molemmissa on sama ohjelma. Tammikuussa on myös uusi johdantokurssi, johon voit tutustua Facebook-eventissä.

Soundful Yin® -joogatunnilla yhdistyvät yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga-asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla – lue lisää! Tunneille voit osallistua  Valoisan salin sarjakorteilla (10-, 15-, tai 20 -kerran kortit).

Ilmajooga ja äänikylpy yhdistyvät lauantaiaamujen ihanissa workshopeissa 12.2., 23.4. ja 21.5. klo 10.00–11.30. Workshopien keskiössä on palautuminen ja rentoutuminen. Elvyttävän ilmajoogaflown lisäksi saamme nauttia ainakin tiibetiläisten käsin taottujen äänimaljojen, gongien, koshien, tingshojen, sadekepin sekä kristallimaljojen soinneista. Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Voit vaipua tunnin aikana hyvin rentoutuneeseen tilaan ja jopa nukahtaa. Workshop-tunnit maksavat 25 € / krt. Varaa paikkasi varauskalenterista.